Het verhaal van

Brasserie Bestek

Zin in een koffie-to-go, gezonde snack, of wil je een uitgebreide lunch serveren voor een klant op bezoek? Brasserie Bestek geeft de term ‘bedrijfskantine’ een volledig nieuwe betekenis. Het team van Brasserie Bestek bemant de keuken en maakt de lekkerste broodjes, soepen en sappen voor je klaar. Ook handig voor als je iets te vieren hebt!

ErvaarWerk

Brasserie Bestek is onderdeel van ErvaarWerk. Iedereen die wil werken, moet die kans krijgen. Ook als je daarbij begeleiding nodig hebt. ErvaarWerk gelooft dat mensen met een arbeidsbeperking volwaardig onderdeel kunnen zijn van het arbeidsproces. Door onder begeleiding aan de slag te gaan in een ‘gewone’ werkomgeving sta je dichterbij de samenleving en doe je mee! Zoek jij een dagbesteding plek in de horeca en wil je onderdeel uitmaken van een gezellig team in DE STEK? Klik dan hier 

Catering service

Werken en lekker eten combineren? In DE STEK kun je tijdens vergaderingen en events de lunch laten verzorgen door Brasserie Bestek. Ook traktaties en koffie- & thee arrangementen zijn mogelijk. Meer weten? Loop eens langs of mail naar info@brasseriebestek.nl. 

Iedereen is welkom in Bestek!

Werk je niet in DE STEK? Ook dan ben je meer dan welkom in de brasserie. Ideaal voor wie verderop op bedrijventerrein Driebond werkt, of met trek langs DE STEK rijdt.